Tarjous!

Kaneka paneelit ovat tarjouksessa solarshopissa. 140€ kappale, mutta saatavuus tällä hetkellä huono. Odottelen vastausta koska saisi.

Mainokset
Explore posts in the same categories: Uncategorized

4 kommenttia : “Tarjous!”

 1. Markus Says:

  Hei. Mikä on solarshopin www-osoite? Ja mitä muita hyviä linkkejä olisi?

  Suunnittelen talonrakennusta, ja sitä viilailen sopivaksi aurinkolämpöä ja -sähköä varten. Aiemmin oli tuulivoima harkinnassa, mutta katsotaan nyt. Haen sopivaa kokonaisuutta, että voisi esim. superledeillä ja akulla hoitaa esim. talon koko valaistuksen, palo- ja murtohälytykset kännykkään, ja mahdollisesti aurinkolämmön kiertovesipumpun, tietoliikenteen + kannettavan tietokoneen sähkön yms. alle/noin max. 100W laitteiden ei-jatkuvan tarpeen. Esimerkiksi 2pv varavoimakapasiteetilla. Lisäksi tulisi sähköpolkupyörä- ja skootteri. Ja sähköauto, sitten kun ovat hankintahinnaltaan ja ok, ja tietenkin saatavilla Suomesta. Nyt on paras spekseiltään tuo Nissan Leaf. Mutta konvertoitukin käy, kunhan homma lähtee etenemään tuosta eCorolla esivaiheestaan.

  • saisto Says:

   Moi,

   blogrollista löytyy tuo linkki. Ja muutkin linkit. Kuulostaa hyvältä suunnitelmalta.
   Kurkkaile Stecan tuotteita, sieltä löytyy varmasti kaikki.

 2. Mp31 Says:

  Tervehdys

  itsellä samanlaisia ajatuksia eli uusi omakotitalo suunniteilla ja tarkoitus sähköistää valaistus 12V ledi järjestelmäksi.

  aikaisemin harkitsin vastavaa mutta koska esm 12V halogeneillä toteutetuna 230V muuntajan hinta ja teho/koko olisi ollut liian suuri ei toteutettu.

  nyt ledit tarjoavat mahdolisuude toeteutta tämä laiteisto eli aurinkopanelille sähkö varaston akku pakettin tai suoraan ja jos ei tehot riitä niin automatikalla sitten syöttö verkosta muuntajan kautta

  4w teho ledillä 100 valo pistettä olisi vain 400W kun halogeninä 35W poltimolla 3,5kw

  tuo nyt oli vain vertaus mutta mikälaisia tehoja tuolaisella panelli systemillä pystyy järjestämän järkevään hintaan?.

  • saisto Says:

   Itse en 12V järjestelmää rakentaisi ihan siitä syystä, että se vaatisi tuplakaapeloinnin. Esim partcomista saa 3-7W halogeenityyppisiä
   ja E27 tyyppisiä polttimoita jotka toimivat suoraan 230V jännitteellä. Tuotteet ovat valmiina joten miksi vaivautua käyttämään 12V, joka
   aiheuttaa myös ”virtaongelman”, 12V järjestelmässä pitää olla tosi järeät kaapelit ja kaapeleiden kuumeneminen voi tulla todeksi. 230V järjestelmässä virrat pysyvät kurissa ja häviöt pieninä.

   Ledeistä sen verran ettei 4W oikein riitä kuin yleisvalaistukseen ja niitäkin pitää olla useita. Itse laitoin vessaan 4W E27 yleisvalon, mutta peilin yllä on kolme kertaa 5W ”halogeeniledit”.

   Itselläni on siis parin viikon päästä 735W, huipputehoa. Watti maksaa Saksanmaalta tuotuna about 2,80€. Viime vuonna sama 3,60€.

   Jos tekee suoraa tuottoa taloon niin mielestäni 1-1,5KW ois ok, mutta akkuihin varattuna tarvitaan varmaan 2-3 kertaa enemmän tehoa ja tuottoa
   jotta toimii.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: