Tuulivoimaa

Pitkän sähkösopimuksen päätteeksi siirryin käyttämään tuulivoimaa jota sähköyhtiö tarjosi, vesivoiman ja ydinvoiman ohella. Näinkin saadaan ihmiset jakautumaan tiettyihin ryhmiin 🙂

Mainokset
Explore posts in the same categories: Uncategorized

2 kommenttia : “Tuulivoimaa”

 1. Myllykoski Says:

  Tuulisähkön ostaminen sähkömarkkinoilta on siinä mielessä järjetöntä että se sähkö josta maksat ei ole sitä mitä todellisuudessa saa. Tulevaisuudessa enenevissä määrin töpseliin virtaa ympäri Suomea ydinvoimaa ja samalla tietyt tahot keräävät rahaa ns. hyväuskoisilta.

  Tämä on valitettavaa mutta jokainen tekee omat päätöksensä ja jos näkee asian tärkeänä. Tosin paremman lopputuloksen pääsee laittamalla itselleen oman voimalan jolloin tietää hyvinkin tarkkaa kuinka paljon energiasta on tuotettu mitenkin ainakin omalta osalta.

  Itse en ainakaan ainoallekkaan pörssiyhtiölle anna yhtään ylimääräistä jenin latia vaan otan aina sen halvimman mahdollisen sillä en halua olla johtajien optioiden rahoittaja vaikka aatteni siittä kärsisikin. Näin tulen myös jatkossa toimimaan kuten edellä jo totesin etten saa tuulivoimaa tai vesivoimaa pistorasiaani vaan se on ns. sekasähköä joka tapauksessa.

  • saisto Says:

   Olen tämän tiennyt jo ennen sopimuksen tekemistä. Ajatuksena, että vaikutan ainakin siihen, että sähköyhtiöt näkevät ihmisten olevan kinnostuneita tuulivoimasta ja sen virran mukana, sijoittaisivat lisää tuulivoimaan. Vattenfall jolta sähköä ostan, sai valmiiksi Ruotsin rannikolla tuulivoimapuiston ja uusia tekevät, joten ei se ihan hukkaan kuitenkaan mene.

   Ja ydinvoimaan en koske jos se on suinkin mahdollista, ydinvoima vain
   vie rahaa uusiutuvien kehityksestä pois.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: